پلاک21

سامانه آنلاین مدیریت مجتمع های مسکونی و تجاری پلاک21

پلاک21

سامانه آنلاین مدیریت مجتمع های مسکونی و تجاری پلاک21

پلاک 21 ،نرم افزار مدیریت و حسابداری ساختمان و مجتمع از طریق اینترنت می باشد که کمک میکند مدیران بدون دارا بودن دانش حسابداری، به امور مالی رسیدگی کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن اخبار و اطلاعیه ها را با ساکنان و مالکان به اشتراک بگذارند. همچنین امکان مشاهده وضعیت مالی، پرداخت بدهی به صورت آنالین، پرداخت قبض با استفاده از کارت های عضو شبکه شتاب، واریز مستقیم به حساب مجتمع و مشاهده اخبار و اطلاعیه های مجتمع توسط مالکان و ساکنان را فراهم می نماید. ساکنان و مالکان نیز قادر خواهند بود تا علاوه بر اطلاع از میزان بدهی به پرداخت در موعد مقرر اقدام نمایند.

۳ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 


با وجود رشد بی‌رویه آپارتمان‌نشینی متاسفانه هنوز آداب و فرهنگ زندگی در این مکان‌ها آنگونه که باید و شاید نهادینه نشده و هنوز هستند افرادی که بدون توجه به حقوق همسایه‌های خود موجبات آزار و اذیت آنها را فراهم می‌کنند. شهرداری هم که متاسفانه در باره تدوین قانون آپارتمان نشینی اقدام موثری نکرده است.

هر چند زندگی کردن در آپارتمان به خاطر مقررات و محدودیت‌هایی که دارد شاید به نظر خیلی‌ها سخت و پر دردسر باشد اما در عصر کنونی و با افزایش شهرنشینی این گونه از زندگی بسیار رایج شده است و روز و ساعتی نیست که در گوشه گوشه دنیا برج، ساختمان بلندمرتبه و آپارتمانی ساخته نشود.
با وجود رشد بی‌رویه آپارتمان‌نشینی متاسفانه هنوز آداب و فرهنگ زندگی در این مکان‌ها آنگونه که باید و شاید نهادینه نشده و هنوز هستند افرادی که بدون توجه به حقوق همسایه‌های خود موجبات آزار و اذیت آنها را فراهم می‌کنند. این افراد شاید ندانند که کلید حل مشکلات و اصطکاک‌هایشان با همسایه ها عمل کردن به یک اصل اساسی به نام‌ «مسئولیت‌پذیری» است و کمی تواضع و فروتنی آپارتمان‌نشینی را آسان‌تر می‌کند.

شبکه ایران قوانین و مقررات آپارتمان نشینی در برخی کشورها از جمله ژاپن، فرانسه و امریکا را بررسی کرده و چکیده‌ای از قوانین مشترک بین این کشورها که با فرهنگ و زندگی مردم ایران نیز همخوانی دارد را گردآورده است تا در اختیار خوانندگان خود قرار دهد. از جمله نکات و قوانین کلیدی که باید آپارتمان نشینان رعایت کنند عبارتند از:

1 - با دیگران رفتار دوستانه داشته باشید. لازم نیست که حتما همه همسایه ها را بشناسید بخصوص اگر در یک آپارتمان شلوغ و بلندمرتبه یا در یک برج زندگی می کنید اما یک سلام ساده یا یک احوال پرسی مختصر تعامل شما را با همسایگان بیشتر می‌کند.

·        با مدیر ساختمان و کارکنان خدماتی ساختمان آشنا شوید و فهرستی از شماره تلفن این افراد تهیه کنید چون ممکن است در شرایط اضطراری یا برای تعمیر وسایل ساختمان به آنها نیاز داشته باشید.

·        در جلسات هفتگی یا ماهانه آپارتمان شرکت کرده و در بحث‌های مربوطه سهیم باشید و اجازه دهید ساکنان آپارتمان شما را بشناسند تا به این وسیله روابطتان با همسایه‌ها پررنگ تر شود.
2 - کم‌سرو صدا باشید. وقتی از آپارتمان خارج یا وارد می‌شوید با کمترین سرو صدا رفت و آمد کنید. موقع راه رفتن در پله‌ها پاهایتان را روی زمین نکوبید مخصوصا اگر قبل از طلوع آفتاب یا بعد از نیمه شب رفت و آمد می‌کنید زیرا شاید همه مثل شما سحرخیز یا پر مشغله نباشند و در آن ساعات در خواب باشند.

·        هنگام راه رفتن در راهروها یا راه پله‌ها با صدای آرام صحبت کنید زیرا خنده‌های بلند و صحبت کردن با صدای بلند باعث رنجش خاطر همسایگان می‌شود.

·        درها را آرام پشت سرتان ببندید بخصوص درهای اصلی آپارتمان که سنگین و پر سرو صدا هستند. شاید در بین همسایگان شما کسی باشد که مشکل و معلولیتی در پاهایش دارد یا اضافه وزن دارد و هر قدر هم که تلاش می‌کند بی سروصدا و آرام در پله‌ها راه برود بازهم سرو صدا تولید می‌شود درباره این همسایه‌ها کمی صبور باشید و شرایط فیزیکی آنها را درک کنید چون بعضی شکایت‌ها درباره سرو صدا قابل مذاکره و حل هستند اما بعضی قابل حل نیستند مثلا اگر معلولی با عصا راه می‌رود بحث درباره سرو صدای عصای او معنی ندارد.
در داخل واحد خود نیز سرو صداهای خود را مدیریت کنید زیرا یکی از متداولترین شکایاتی که همسایه‌ها از هم دارند سر و صداست.

·         اگر شما در طبقه بالایی زندگی می‌کنید باید بیشتر مراقب سر و صداهایتان موقع راه رفتن باشید. اگر همسایه‌ای از شما خواهش کرد که سرو صدایتان را کم کنید به جای اینکه از کوره در بروید سعی کنید به خواسته‌اش احترام بگذارید.

·        سعی کنید از جارو برقی یا وسایل ورزشی مانند تریدمیل در روزهای آخر هفته یا زمانی که همسایه‌ها سرکار هستند استفاده کنید چون سرو صداها و لرزش‌های ناشی از این وسایل همسایه‌ها را ناراحت می‌کند.

·        قوانین مربوط به ساعات آرام بودن را به بچه‌ها بیاموزید و به آنها بگویید که در طول روز اگر بدوند، بپرند و بازی کنند ایرادی ندارد اما وقتی آفتاب غروب کرد باید ساکت باشند. به جای اینکه بچه‌ها در خانه سرو صدا و شلوغی کنند بهتر است در محیط هایی مانند زمین‌های بازی و پارک‌های کوچک محلی بیرون از خانه بازی کنند. اگر کف خانه‌شما با فرش یا موکت پوشیده نشده در بعضی از مکان‌های خانه قالیچه‌هایی را پهن کنید تا بچه‌ها روی آن بازی کنند و سر و صدای بدو بدو بچه ها کمی گرفته شود.

·        صدای رادیو، تلویزیون و کامپیوتر خود را کم کنید و از قرار دادن وسایل صوتی در مجاورت دیوارهایی که با خانه همسایه کناری مشترک است خودداری کنید.

·        در اکثر قراردادهای آپارتمانی بخصوص در آپارتمان‌های بلندمرتبه و برج‌ها در مفاد قرارداد قید شده که ساکنان نباید پذیرای میهمان باشند یا نباید فرد یا افرادی را خارج از افرادی که در قرارداد قید شده به جمع خانواده خود اضافه کنند اما در برخی آپارتمان‌ها آوردن میهمان مانعی ندارد. در چنین مواقعی بهتر است قبل از آمدن میهمانان به همسایگان خود درباره سرو صداهای احتمالی اطلاع دهید.

 


 

·        اگر می‌خواهید یک میهمانی یا جشن بزرگ ترتیب دهید حتما به همسایه‌ها بگویید، شاید بخواهند در روز میهمانی شما از سرو صداها دور شوند و آنها هم به جای دیگری بروند و اگر هم در میان همسایگان کسی هست که فکر می‌کنید از مهمانی‌های بزرگ لذت می برد از او هم دعوت کنید که به میهمانی و جشن شما بیاید

·        از ترتیب دادن میهمانی‌های بزرگ و پر سرو صدا در طول هفته بپرهیزید و آنها را به آخر هفته موکول کنید که مزاحم خواب همسایگانی که صبح می‌خواهند به سر کار بروند نباشید

·        دعواها و جر و بحث‌های خانوادگی خود را تا قبل از ساعت 10 شب تمام کنید زیرا بزرگترین شکایت آپارتمان‌نشینان سر و صداها و جرو بحث‌های وقت و بی‌وقت برخی از همسایگان است که تا نیمه‌های شب ادامه دارد و مخل آسایش دیگران است


3 - قوانین مربوط به چگونه پارک کردن در آپارتمان‌های مختلف را بشناسید و از دوبله پارک کردن بپرهیزید زیرا واقعا دیوانه کننده است که افراد در پارکینگ‌های عمومی دوبله پارک می‌کنند و دیگران را به دردسر می‌اندازند پس مطمئن شوید که درست در جای مخصوص پارک خودتان پارک کرده‌اید. در برخی آپارتمان‌ها فضایی هم برای پارک اتومبیل میهمانان واحدها تعبیه شده است اما اگر چنین فضایی در آپارتمان شما نبود مؤدبانه از میهمان خود بخواهید که اتومبیلش را در خیابان‌ یا کوچه‌‌های اطراف که جای پارک دارد، پارک کند


4 - به همسایه‌های مسن خود کمک کنید به عنوان مثال اگر در پارکینگ آنها را با سبد خرید دیدید در حمل وسایل خرید به آنها کمک کنید یا در را برایشان باز کنید. اگر دیدید که صندوق پستی آنها پر شده یا چند روزی است که خبری از آنها نیست در خانه‌شان را بزنید و مطمئن شوید که در سلامت کامل هستند. به همسایه بیمارتان کمک کنید صندوق پستی اش را خالی کنید، برایش خرید کنید و در خوردن داروهایش به او کمک کنید. مطمئن باشید که او محبت شما را فراموش نخواهد کرد و در زمانی که حالتان خوب نیست حتما به شما کمک می‌کند.


5 - درباره قوانین مربوط به سیگار کشیدن از مدیر آپارتمان سؤال کنید و حتی اگر ممنوعیتی در زمینه سیگار کشیدن در داخل آپارتمان وجود ندارد با باز کردن پنجره‌ها و روشن کردن سیستم تهویه هوا از انتشار دود و بوی سیگار به واحدهای دیگر جلوگیری کنید و هیچگاه خاکستر و ته سیگارتان را از پنجره بیرون نریزید و اگر هم در آپارتمانی می‌نشینید که سیگار کشیدن در آن ممنوع است حتما به قوانین آن توجه کنید. اگر غذاهای بودار می‌پزید یا غذایتان سوخته سریع پنجره ها را باز کنید و از تهویه هوا استفاده کنید که بو به واحدهای دیگر آپارتمان سرایت نکند چون ممکن است موجبات آزار و اذیت برخی از همسایگانتان را فراهم کند. بعضی از ساکنان آپارتمان ها راهرو خود را جارو می‌کنند و به جای اینکه خا‌ها را با خاک‌انداز جمع کنند آنها را به راهرو واحدهای دیگر می ریزند که این‌کار دور از ادب و قوانین آپارتمان نشینی است


خلاصه اینکه با مردم آنطور رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کنند. درباره میزان سرو صدایی که تولید می‌کنید یا روشی که اتومبیل خود را پارک می‌کنید همواره خود را جای دیگران بگذارید و بعد رفتار کنید زیرا همسایگان شما اعضای خانواده، دوستان، فامیل یا هم‌اتاقی شما نیستند که از بی‌توجهی شما بگذرند و چشم‌پوشی کنند آنها آدم‌های معمولی هستند که با شما غریبه‌اند و در خانه خود نیاز به آرامش و آسایش دارند

 

 

·        www.pelak21.com

·        info@pelak21.com

·        تلفن : 02142084321

·        تلگرام : @pelak21support

 

  • پلاک 21
  • ۰
  • ۰


 

شارژ (هزینه­ های مشترک) :

 

ماده 25- جهت پرداخت هزینه ­های عمومی هر ساله مبلغی توسط مجمع عمومی تعیین می­گردد.

ماده 26- کلیه ساکنین مکلّف خواهند بود شارژ ماهیانه را بر اساس مصوبه مجمع حداکثر تا پانزدهم هر ماه مستقیماً یا توسط سرایدار به مدیر ساختمان تحویل داده و رسید دریافت نمایند.

ماده 27- پرداخت شارژ مشمول تمامی واحدها خواهد بود و عدم سکونت در واحد دلیلی بر عدم پرداخت شارژ نمی باشد.

ماده 28- از محل شارژ ساختمان هزینه­ های زیر قابل پرداخت خواهد بود:

الف- هزینه­ های مرتبط با سرایدار بر اساس مصوبه مجمع

ب- هزینه برق عمومی

ج- هزینه آب

د- هزینه گاز

ه- هزینه تعمیرات و نگهداری

و- هزینه گل­کاری و نگهداری باغچه­ ها

ز- هزینه لوازم مصرفی نظیر لامپ، مواد شوینده، تجهیزات نظافتی

ح- سایر هزینه­ های ضروری به تشخیص مدیر یا تصویب مجمع

ماده 29- هزینه گاز در ماههای گرم سال که رادایاتورها بسته است از محل شارژ پرداخت شده و در سایر ماهها بر اساس فرمول زیر به صورت جداگانه دریافت و پرداخت خواهد شد:

هزینه گاز واحد= (کل هزینه گاز- هزینه آبونمان- هزینه عوارض شهرداری) × ضریب متراژ

ضریب حضور= میزان حضور در دوره تقسیم بر دوره قرائت کنتور

ضریب متراژ= (متراژ واحد×ضریب حضور)تقسیم بر متراژ کل

هزینه گازسوئیت سرایداری و جمع عوراض عمومی (آبونمان و عوارض شهرداری) به عهده شارژ می باشد.

واحدهایی که در دوره مورد نظر در آپارتمان خود حضور نداشته و رادیاتور خود را نیز بسته اند با اطلاع رسانی به مدیر از پرداخت هزینه گاز در دوره مذکور معاف خواهند بود.

ماده 30- چنانچه خسارتی به اموال عمومی ساختمان از جانب هر یک از ساکنین یا بستگان آنها وارد شود ، آن واحد شخصاً مکلّف به جبران خسارت بر اساس تصمیم مدیرخواهد بود.

ماده 31- چنانچه به موجب اجاره‌نامه یا قرارداد خصوصی پرداخت هزینه‌های مشترک به عهده مالک باشد و مالک از پرداخت آن استنکاف نماید، مستأجر می‌تواند از محل مال الاجاره هزینه‌های مزبور را پرداخت کند و در صورتی که پرداخت هزینه‌ های جاری مشترک (شارژ) به عهده استفاده کننده باشد و از پرداخت استنکاف کند مدیر می‌تواند علاوه بر مراجعه به استفاده کننده به مالک اصلی نیز مراجعه نماید و مالک محق خواهد بود از محل ودیعه نسبت به پرداخت شارژ اقدام نماید.

ماده 32- هنگام تخلیه ملک توسط مستاجر یا مالک برگه تسویه حساب شارژ واحد نیز باید از مدیر ساختمان اخذ گردد.

ماده 33- ازآنجاکه علاوه بر هزینه ­های جاری برخی از هزینه­ های عمرانی و سرمایه­ای نیز از محل شارژ انجام می­شود؛ نحوه تسویه حساب این هزینه­ ها فی­مابین مالکین و مستاجرین برعهده ایشان بوده و مدیر تعهدی در این خصوص ندارد.

 

 

·        www.pelak21.com

·        info@pelak21.com

·        تلفن : 02142084321

·        تلگرام : @pelak21support

 

 

  • پلاک 21
  • ۰
  • ۰


اگر در داخل ساختمان هستید:

۱. از پنجره‌ها، کمدهای بزرگ، شومینه و همچنین اشیای سنگین که ممکن است بر روی شما سقوط کنند، دوری کنید

۲. زیر میز ناهارخوری یا میز تحریر پناه بگیرید و چنانچه در اثر زلزله حرکت کردند، پایه‌های آنها را با دستانتان محکم بگیرید

۳. اگر در مجتمع مسکونی زندگی می‌کنید در هنگام لرزش بسمت بیرون یا پایین راه‌ پله‌ها ندوید چون ممکن است در اثر افتادن یا پرتاب اشیا به شما آسیب برسد

۴. از آشپزخانه که در هنگام زلزله یکی از خطرناک‌ترین مکان‌ها محسوب می‌شود دوری کنید

۵. از مجاورت با لوازم سنگین و بلند در منزل مانند یخچال، کمد، قفسه‌های کتاب و امثال آنها دوری کنید

اگر در بیرون از ساختمان هستید:

۶. به فضای باز بروید و از ساختمان‌ها، کابل‌های برق، دودکش و هرچیزی که ممکن است به روی شما بیافتد دوری کنید

اگر در حال رانندگی هستید:

۷. خودوری خود را با احتیاط متوقف کنید و تا می‌توانید از ترافیک فاصله بگیرید

۸. به هیچ وجه زیر پل و زیر درختان، دکل‌های برق یا چراغ‌های راهنمایی توقف نکنید

۹. تا زمانی که لرزش متوقف نشده از خودرو خارج نشوید

۱۰. هنگام راه افتادن مجدد مراقب آجرهای شکسته و سنگ‌ها در خیابان باشید

در هنگام وقوع زلزله چه کارهایی را نباید انجام داد؟

۱۱. اگر شیر گاز را قبلا بسته بودید آن را باز نکنید، این کار را به اداره گاز بسپارید

۱۲. تا زمانی که از نشست گاز مطمئن نشده‌اید از کبریت، فندک و وسایل آتش‌زا پرهیز کنید

باید بدانید که گروه‌های امدادی، پلیس، آمبولانس و آتش‌نشانی ممکن است به سرعت خود را به شما نرسانند

نکات ایمنی بعد از وقوع زلزله :

 

هنگامی که زلزله به پایان می‌رسد باید انتظار پس‌لرزه را داشته باشید و باید سعی کنید خود را از شیشه خرده و اشیای شکسته دور نگه دارید. برای دوری از خطرات بعد از زمین‌لرزه هم توصیه‌های متفاوتی شده است که بعضی از آنها در زیر آورده شده است:

۱۳. اگر کسی خونریزی کرده سعی کنید فشار مستقیم به زخم وارد کنید؛ برای اینکار از گاز تمیز یا تکه‌ای پارچه استفاده کنید

۱۴. افرادی که به شدت آسیب دیده‌اند را جابجا نکنید مگر اینکه در معرض خطر بیشتر باشند

۱۵. روی افراد مصدوم را با پتو بپوشانید و آنها را گرم نگه دارید

۱۶. اگر در خانه شما یا در همسایگی آن آتش سوزی اتفاق افتاده سعی کنید فورا آن را خاموش کنید

۱۷. با هر وسیله‌ای از آخرین اخبار مطلع شوید

۱۸. مراقب افتادن اشیا بر روی سرتان باشید

در جایی که بوی گاز استشمام می‌شود، از روشن کردن کبریت، فندک، سیگار و چراغ خودداری کنید

اگر بیرون از ساختمان هستید:

۱۹. از تجمع در خیابان‌ها دوری کنید و مسیرها را برای عبور وسایل نقلیه امدادی بازکنید

۲۰. از نزدیک شدن به ساختمان‌های خراب شده خودداری کنید

۲۱. به سیم ها و کابل های برق دست نزنید

 5 دی ماه روز ایمنی در برابر #زلزله وکاهش اثرات #بلایای_طبیعی

با #بیمه ی_آتش سوزی #پلاک21 #ساختمان خود را در مقابل خطرات آتش سوزی ناشی از بلایای طبیعی مثل زلزله ایمن نمایید🔥

🏠 www.pelak21.ir/#insurance

 Info@pelak21.com

t.me/pelak21support

02142084321


  • پلاک 21